Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 23.12.2019 η συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους τον φορέων που έχουν εγκριθεί στο τοπικό πρόγραμμα CLLD LEADER Ν. Δράμας για τα έργα δημόσιου χαρακτήρα.

[23-12-2019] Συνάντηση εργασίας για τα έργα δημόσιου χαρακτήρα του Προγράμματος CLLD / LEADER

Από τον γενικό διευθυντή κ. Μανόλη Χατζόπουλο αναλύθηκαν, στο πλαίσιο του διαθέσιμου χρόνου, οι βασικές οδηγίες για την περαιτέρω πορεία των εγκεκριμένων φορέων, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Αναφέρθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να συλλέξουν σε πρώτη φάση οι φορείς για να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων υλοποίησης.

Ο πρόεδρος Δ.Σ. της εταιρείας κ. Ανάργυρος Πατακάκης αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια εφαρμογής του LEADER στην περιοχή μας από την Αναπτυξιακή Δράμας καθώς και στις ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω του τοπικού προγράμματος.

Ο πρόεδρος της Ε.Δ.Π. CLLD LEADER και Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, παρακίνησε τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα που θέτει το τοπικό πρόγραμμα για την επιτυχή και γρήγορη ολοκλήρωση των ενταγμένων έργων. Εξήρε τη διάθεση των φορέων να συνδράμουν ο καθένας από τον χώρο του στην τοπική ανάπτυξη της περιοχής της Δράμας. Αναφέρθηκε τέλος στη διάθεση του προσωπικού της Αναπτυξιακής Δράμας να είναι δίπλα στους ενταγμένους φορείς ώστε να προχωρήσουν με γοργά και σωστά βήματα τη διαδικασία ολοκλήρωσης των έργων τους.

[23-12-2019] Συνάντηση εργασίας για τα έργα δημόσιου χαρακτήρα του Προγράμματος CLLD / LEADER
Tagged on:         
Skip to content