Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. κος Ανάργυρος Πατακάκης καλεί τους υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι υπέβαλαν τις επενδυτικές τους προτάσεις στο πλαίσιο της 4ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος του Άξονα 4 (Προσέγγιση LEADER) Νομού Δράμας, σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, και ώρα 18:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας.

Η ενημέρωση αφορά τους επενδυτές της 4ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καθώς και τους μελετητές τους (Μηχανικούς, Οικονομολόγους, Λογιστές, Γεωτεχνικούς κ.α.) που θα στηρίξουν την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση κατά την οποία θα δοθούν ειδικότερες πληροφορίες για τη διαδικασία ταχείας υλοποίησης και ολοκλήρωσης των επενδυτικών έργων και θα δοθούν διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που θα προκύψουν.

Με δεδομένο ότι το πρόγραμμα του Άξονα 4 πρέπει να ολοκληρωθεί και αποπληρωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι την 31-12-2015, και συνεπώς τα χρονικά περιθώρια είναι ιδιαίτερα περιορισμένα, η παρουσία των επενδυτών θεωρείται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, προκειμένου να λάβουν την κατάλληλη ενημέρωση για την επίσπευση των ενεργειών υλοποίησης των έργων τους.


Δείτε την πρόσκληση.

[16-10-2015] Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για τους υποψήφιους επενδυτές που υπέβαλαν τις επενδυτικές τους προτάσεις
Skip to content