Στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου, από το Interreg V.A. Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020, διασυνοριακού προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας στην Αγροτική Περιοχή Καβάλας, Δράμας, Σμόλιαν και Μπλαγκόεβγκραντ» και διακριτικό τίτλο «PEIRA», υλοποιήθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του έργου.
 
Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στο ειδικό χώρο LAB40 στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Δράμας και συμμετείχαν 50 ενεργοί καθώς και δυνητικοί επιχειρηματίες της περιοχής, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης προϊόντων και του αγροτουρισμού.

Στα πλαίσια των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω σε οκτώ θεματικές ενότητες, μεταξύ των οποίων στο Marketing και στο Branding, βοηθώντας τους έτσι να κατανοήσουν καλύτερα τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων τους, την τοποθέτησή τους στην αγορά και διευρύνοντας τους ορίζοντες τους για μεγαλύτερο άνοιγμα στην αγορά.
[13-10-2023] Υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Αναπτυξιακή Δράμας στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου διακρατικού προγράμματος PEIRA
Tagged on:         
Skip to content