Στα πλαίσια χρηματοδοτούμενου από το Interreg του προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας στην Αγροτική Περιοχή Καβάλας, Δράμας, Σμόλιαν και Μπλαγκόεβγκραντ» και διακριτικό τίτλο «PEIRA», πραγματοποιούμε δύο σεμινάρια σε Branding και Marketing. Τα σεμινάρια θα εστιάσουν στο Marketing και Branding των τοπικών προϊόντων (αγροδιατροφή) και του τουρισμού. Άλλωστε τουρισμός, γαστρονομία και τοπικά προϊόντα είναι πλέον στενά συνδεδεμένα και προωθούνται παράλληλα.
 
Πέραν των δύο σεμιναρίων που λειτουργούν αυτόνομα, μέσω του προγράμματος «PEIRA» υπάρχουν κάποιες δυνατότητες στήριξης υφιστάμενων ή υπό σύσταση επιχειρήσεων για την εξεύρεση πόρων χρηματοδότησης. Με δεδομένο ότι αναμένεται νέα πρόσκληση για το τοπικό πρόγραμμα CLLD LEADER είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να ξεκινήσουν την προετοιμασία.
 
Σας περιμένουμε λοιπόν, την Τρίτη 12.09.2023 στις 18:00 για το σεμινάριο του Branding και την Τετάρτη 13.09.2023 στις 17:00 για το σεμινάριο του Marketing. Και τα δύο σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Δράμας, στην αίθουσα Lab40.
[11-09-2023] Σεμινάρια για Marketing & Branding στα πλαίσια του "PEIRA"
Tagged on:         
Skip to content