Σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης (Ε.Φ.Δ.) των εκχωρημένων Πράξεων του Π.Α.Α. στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Ήταν ουσιαστικά η πρώτη συνάντηση με το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων στην υλοποίηση των εκχωρημένων μέτρων του Π.Α.Α. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος, εξετάσθηκε η μέχρι σήμερα πορεία υλοποίησης των εκχωρημένων μέτρων και επιβεβαιώθηκαν οι στόχοι απορρόφησης για το 2021.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στο ΟΠΣΑΑ που παρουσίασε η Ε.Υ.Δ. του Π.Α.Α., η Περιφέρειά μας καταλαμβάνει την πρώτη θέση (έως τώρα) σε επίπεδο χώρας. Αναφορικά με το CLLD LEADER τα στοιχεία υλοποίησης των Τοπικών Προγραμμάτων είναι απολύτως ικανοποιητικά και σε επιταχυνόμενη πορεία.

Επίσης, θετικά και αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα σχετικά με την ένταξη των επιλαχουσών προτάσεων στα Τοπικά Προγράμματα CLLD LEADER των Αναπτυξιακών στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Απόφαση όλων για τη συνέχιση της προσπάθειας ώστε να διατηρήσει η Περιφέρειά μας τη κορυφαία θέση της και στη συνέχεια.

Στην τηλεδιάσκεψη, που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Π.Α.Α., συμμετείχαν όλες οι Αναπτυξιακές εταιρείες της περιφέρειάς μας που υλοποιούν Τοπικά Προγράμματα CLLD LEADER, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Α.Μ.Θ., η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Π.Α.Μ.Θ. και στελέχη από τις Ειδικές Υπηρεσίες Διαχείρισης και Εφαρμογής του Π.Α.Α., με επικεφαλής την κα Παναγιώτα Πυριοβολή και τον κ. Νικόλαο Μανέτα. Στην έναρξη της συνάντησης χαιρετισμό απηύθυνε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Γεώργιος Ζιμπίδης.

[09-04-2021] Τηλεδιάσκεψη με τους Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης (Ε.Φ.Δ.) Πράξεων Π.Α.Α.
Ετικέτες:        
Μετάβαση στο περιεχόμενο