Με ικανοποιητικότατη προσέλευση ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Δράμας το Σαββατοκύριακο 18/3 και 19/3 με θέμα “E-commerce – Digital Marketing – Social Media Campaigns”.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν νέες πρακτικές στη διαδικασία σωστής και ολοκληρωμένης παρουσίας των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα που δραστηριοποιούνται από ΜΜΕ της περιοχής μας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να γίνουν από τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία των ηλεκτρονικών αγορών και δόθηκαν αντίστοιχες προτάσεις και επιλογές για διορθωτικές κινήσεις. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα αυτό που γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν 3 βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους υπήρξε γόνιμος και δημιουργικός διάλογος: Νέοι τρόποι πώλησης, Ηλεκτρονικό εμπόριο, Social Media στην Ελλάδα. Το σεμινάριο έκλεισε με μια πρακτική εφαρμογή των θεμάτων που αναπτύχθηκαν ώστε να γίνει περισσότερο αντιληπτή η σημασία της συνεχούς ενημέρωσης και της σωστής εφαρμογής από τους ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο των eshops και των social media.
Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον επιχειρηματικών ευκαιριών μέσα από κανάλια του διαδικτύου, σε μια αγορά που συνεχώς αυξάνεται (το 65% των Ελλήνων έχουν σύνδεση με το διαδίκτυο) τέτοιες ενημερωτικές συναντήσεις είναι ουσιαστικές και κρίσιμες για το μέλλον της περιοχής που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ανεργίας. Την Αναπτυξιακή Δράμας Α.Ε. εκπροσώπησε ο υπεύθυνος του τμήματος πληροφορικής κ. Ανδρέας Ιατρίδης.

[20-03-2017] Διήμερο σεμινάριο με θέμα “E-commerce - Digital Marketing – Social Media Campaigns”
Ετικέτες: