Σας καλούμε στην Ημερίδα Επιμόρφωσης με θέμα
«Στρατηγική Έρευνας και Τεχνολογίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση (RIS3) στους τομείς: Τουρισμού – Πολιτισμού και Μεταποίησης του Αγροδιατροφικού Τομέα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί
στο Επιμελητήριο Δράμας (Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου, 2ος όροφος)
την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, και ώρα 10:00 π.μ.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της προετοιμασίας και υποβολής της πρότασης της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. για την επιλογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤοΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» του ΠΑΑ 2014-20, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1435/14-6-2017 Πρόσκληση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Στόχος της Ημερίδας είναι να διαμορφωθεί κοινός τόπος στους φορείς που εμπλέκονται άμεσα στην εφαρμογή και υλοποίηση της Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων και να δημιουργηθούν συνέργειες και πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα από το συνδυασμό της φιλοσοφίας της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ και της RIS3 στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Πίνακας Αποδεκτών:

 1. Περιφέρεια Α.Μ.Θ. / Περιφερειακή Ενότητα Δράμας – Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας
 2. Δήμος Δράμας – Γραφείο Δημάρχου
 3. Δήμος Δοξάτου – Γραφείο Δημάρχου
 4. Δήμος Κάτω Νευροκοπίου – Γραφείο Δημάρχου
 5. Δήμος Παρανεστίου – Γραφείο Δημάρχου
 6. Δήμος Προσοτσάνης – Γραφείο Δημάρχου
 7. ΠΕΔ Α.Μ.Θ. – Παράρτημα Δράμας
 8. Επιμελητήριο Δράμας – Γραφείο Προέδρου
 9. Ένωση Αγροτικός Συνεταιρισμός (Ε.Α.Σ.) Νομού Δράμας – Γραφείο Προέδρου
 10. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας – Γραφείο Προέδρου
 11. Ένωση Ξενοδόχων Δράμας
 12. Στελέχη Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε.

Δείτε την πρόσκληση

[08-07-2016] Ημερίδα επιμόρφωσης με θέμα "Στρατηγική Έρευνας και Τεχνολογίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση (RIS3) στους τομείς: Τουρισμού - Πολιτισμού και Μεταποίησης του Αγροδιατροφικού Τομέα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης"
Ετικέτες: